Quinton Hipertonic | 78 de Electroliţi | Exact ceea ce corpul tău are nevoie

 UN PRODUS UNIC, CU CARACTERISTICI PUTERNICE.

Quinton Hipertonic este un supliment 100% natural destinat să îţi aducă performanța la cel mai înalt nivel.

 

Quinton Hipertonic

 Totul începe de la celulele tale

Doar plasma Quinton Hipertonic furnizează organismului tău 78 de electroliți în proporții corecte de care celulele tale au nevoie pentru a funcţiona eficient. Îmbunătățește absorbția nutrienților la nivel celular pentru a umple depozitele de glicogen și aminoacizii pentru a micşora timpul de refacere şi a asigura o performanță îmbunătățită.

 

Calitate Garantată, Atestată de Informed Sport

Plasma bogată în nutrienți este transportată în condiții atent controlate către laboratoarele noastre farmaceutice. Apoi este supusă unui proces de microfiltrare la rece pentru a asigura o sterilitate absolută și sigură. Asigurarea maximă a calității este controlată în fiecare moment. Fiecare lot este testat de trei ori; la intrarea în laboratoare, după filtrare (pentru a testa pH-ul și salinitatea) și înainte de a fi dat spre consum. Fiecare lot este, de asemenea, testat și aprobat de Informed Sport, asigurându-ne că acesta este 100% sigur pentru sportivi. Apoi este ambalat în conformitate cu cele mai bune practici în conformitate cu orientările UE privind GMP. Acest lucru este la un nivel de acreditare mult mai mare decât este necesar pentru suplimentele alimentare.

 

Quinton Hipertonic

De la Ocean către tine – Puterea planctonului

Planctonul este cel mai important grup de organisme de pe Pământ. Acestea sunt fundamentul întregului lanț alimentar din oceane și îndeplinesc unele dintre cele mai importante funcții care sunt necesare pentru crearea vieții în mare și pe uscat.Fitoplanctonul folosește lumina soarelui și fotosinteza pentru a produce aproximativ 70% din oxigenul Pământului. În același timp, ele transformă mineralele anorganice și oligoelementele prezente în apa de mare la elementele organice biodisponibile. Zooplanctonul, la rândul său, se hrănește cu fitoplanctonul care eliberează aceste elemente transformate în mare (chiar sub flori de plancton grozav) ca fiind cea mai puternică sursă de minerale biodisponibile de pe planetă. Plasma Quinton Hipertonic este singurul supliment 100% natural de hidratare naturală din lume care conține 78 de electroliți biodisponibili în proporții perfecte deoarece este creat de Plankton.

 

BENEFICII CHEIE

 

Quinton Hipertonic
Există 78 de electroliți prezenți în corpul uman. Quinton Hipertonic conține aceleași elemente, în aceleași proporții. Majoritatea suplimentelor sportive folosesc numai 4 sau 5 electroliți neechilibrați care conduc la ineficiențe celulare și inhibă performanțele. Quinton Hipertonic este unic în domeniul suplimentelor sportive.

 

Quinton Hipertonic vă ajută să vă optimizați performanța și să vă atingeți potențialul

Hidratare Completă

Când setea apare, deshidratarea este echivalentă cu o pierdere de apă de aproximativ 2% din greutatea corporală. Aceasta duce la o pierdere de 10% a performanței. Iar din momentul acesta, lucrurile se înrăutățesc rapid: pierderea apei cu 5% din greutatea corporală reduce capacitatea de lucru cu cel puțin 30%. Dacă bem apă, probleme e departe de a fi rezolvată. Fără electroliți intracelulari adecvați, celulele se luptă să se mențină în apă, pierzând mai mulţi electroliți odată cu ea. Aceasta determină deshidratarea care duce la: creșterea temperaturii corpului, oboseală musculară, crampe și leziuni musculare.

Susţine Concentrarea

Nu este o coincidență faptul că majoritatea accidentărilor și leziunilor sportive au loc spre sfârşitul competiţiei.  Pe măsura ce competiţia înaintează, organismul se deshidratează, echilibrul mineralelor este stricat, iar celulele devin mai puţin eficiente la preluarea activă a glucozei şi oxigenului necesare pentru energie. Echipele și sportivii care pot duce până la sfârșit competiţia știu că aceasta este diferența dintre câștig și pierdere. Plasma Quinton are capacitatea de a remineraliza rapid organismul şi de a menține aportul de glucoză la nivelul creierului și al nervilor. Remineralizarea ajută la hidratarea și oxigenarea celulelor și ajută la menținerea focalizării și concentrării.

Îmbunătăţeşte rezistenţa

Rezistenţa se bazează pe o cantitate adecvată de glucoză și oxigen. Odată ce alimentarea cu oxigen nu reușește să țină pasul cu cererea, respirația celulară trece de la aerob (cu oxigen) la anaerob (fără oxigen), care este semnificativ mai puțin eficient la generarea de energie pentru ca mușchii să lucreze. Quinton Hipertonic sporește rezistența prin întârzierea semnificativă a trecerii de la metabolismul aerob la metabolitul anaerob prin optimizarea metabolismului celular și reglarea zahărului din sânge pentru a se asigura că celulele sunt alimentate cu suficientă glucoză și oxigen cât mai mult posibil.

Întăreşte imunitatea

Competiţia şi antrenamentul intens vă pot epuiza uneori atât de mult încât pot compromite alte aspecte ale sănătății – de obicei sistemul imunitar. Un sistem imunitar deprimat poate avea mai multe efecte adverse:  creșterea riscului de infecție şi îmbolnăvire. Să nu mai vorbim de dezastrul pe care un sistem imunitar compromis îl poate avea asupra programului tău de antrenament. Quinton Hipertonic nu numai că maximizează performanța și recuperarea, ci sprijină fundamental sănătatea generală.

 Reduce Crampele

Crampele pot compromite masiv performanța și sunt o problemă foarte frecventă pentru sportivi. Acestea pot apărea în orice mușchi scheletic în timpul exerciţiilor. Quinton Hipertonic luat inainte de antrenament previne scaderea sodiului din sange care contribuie la crampe, iar studiile au arătat că plasma Quinton întârzie şi reduce producţia de lactat – prevenind crampele, astfel încât să puteţi rămâne puternici fără a vă afecta performanţele.

Minimizează oboseala

Oboseala musculară apare atunci când un atlet nu se recuperează complet, provocând o scădere masivă a performanței și sporind riscul de accidentare a atletului. Studiile au arătat că plasma Quinton Hipertonic întârzie producția de acid lactic, ceea ce împiedică oboseala musculară. Astfel puteți rezista mai mult timp în  antrenament și competiție. Electroliții și oligoelementele din produs sporesc consumul de nutrienți din mâncarea de după antrenament, reducând timpul de recuperare astfel încât mușchii să se poată reface corect între sesiuni, reducând astfel oboseala.

Refacere Rapidă

Refacerea rapidă între seturile de antrenament sau exploziile rapide de energie în competiție vă permite să păstrați avantajul creat până la linia de sosire. Există o fereastră de până la o oră după exerciții, când mușchii și ficatul au o capacitate sporită de a umple depozitele de glicogen și de a utiliza aminoacizii pentru reparații. Deoarece glucoza este cel mai important carbohidrat din producția de energie, absorbția sa ar trebui să fie o prioritate. Cu sodiu (Na +), și o gamă completă de minerale și oligoelemente prezente în produs, absorbția de glucoză pentru a umple depozitele de glicogen este îmbunătățită.

 Quinton Hypertonic este singurul supliment sportiv de pe piaţă cu aceste caracteristici.

Quinton HipertonicAtunci când soliciţi performanțe maxime, plasma Quinton te va menține hidratat și puternic pentru o perioadă mai lungă – făcând diferența între câștig și eşec. Este cel mai bun mod de a-ţi pregăti corpul înainte, în timpul și după orice tip de competiţie.

Hai şi tu în echipa campionilor!

Quinton Hipertonic | 78 de Electroliţi | Exact ceea ce corpul tău are nevoie

has been added to your cart.
Checkout