Transformă-ţi corpul pe viaţă, nu doar pentru vară!

Transformă-ţi corpul pe viaţă, nu doar pentru vară!

Odată cu venirea verii și apropierea vacanțelor și a concediilor, primim tot mai multe întrebări privind compoziția corporală. Pe unii îi apucă panica când se gândesc că nu se pot plimba de-a lungul plajei cu un pahar de bere sau cu o înghețată în mână. Dacă ești sincer cu tine, trebuie să fii dedicat pe tot parcursul anului, indiferent de locul în care îți vei petrece vacanța. De ce să nu arăți bine în fiecare zi a vieții tale, ci doar în cele două săptămâni de vacanță?

ESTE VORBA DE O SCHIMBARE PERMANENTĂ!

Atingerea acestei forme „ideale” a corpului nu este deloc ușoară și este supusă la o serie de factori diferiți pe care trebuie să îi schimbi. Nu este ca și cum ai lua o pastilă sau o pulbere magică.

Realitatea este că noul tău corp va fi foarte greu de menținut fără o alimentație corectă. Mănâncă curat și sănătos, elimină grăsimile trans și produsele cu conținut ridicat de zahăr.

Dacă vrei să crești în greutate – mănâncă ceva mai  mai mult.

Dacă vrei să slăbești, mănâncă ceva mai puțin, dar dacă vrei să crești în masă musculară trebuie sa mănânci. Este mai uşor să pierzi grăsimea dacă ești deja mare decât să câștigi masă musculară și să pierzi grăsime în același timp. Un ultim lucru de care trebuie să îţi aminteşti este că antrenamentul cu greutăți (bodybuilding) este vital pentru a-i da o formă corpului tău.

Dacă vrei doar să pierzi grăsimea, antrenamentul cardio este bun, dar nu exagera, pentru a evita efectul catabolic (pierderea musculară).

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.