Termeni și condiții

Reproducerea oricărui material scris sau ilustrativ din acest site este categoric interzisă în lipsa consimțământului prealabil al editorului. Copyright © Mio Natural Solution SRL.

Descrierea termenilor:

•    Pe parcursul prezentului regulament de utilizare, compania Mio Natural Solution SRL va fi numită “proprietar”, iar termenul “site” se referă la magazinul online www.zonadesport.ro.
•    Mio Natural Solution SRL are sediul în Giurgiu, Șoseaua Prieteniei nr. 33 și este înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J52/208/2014, având cod unic de identificare 33071512.
•    Termenul “utilizator” este folosit pentru toate persoanele fizice și/sau juridice care accesează site-ul, indiferent de motivul pentru care o fac.
•    Termenii “Regulament”, “Acord”, “Contract”, “Termeni și condiții” sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare.
Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Mio Natural Solution SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita “Termeni si conditii”.

Mio Natural Solution SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.zonadesport.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Mio Natural Solution SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.

1. Dreptul de autor asupra informatiilor publicate pe site:


Intregul continutul site-ului www.zonadesport.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea Mio Natural Solution SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr.8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara nostru a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului www.zonadesport.ro numai in limitele metionate in prezentul document.

2. Produsele si serviciile oferite pe site-ul www.zonadesport.ro si politica de preturi:


Facem toate eforturile pentru a furniza informatii corecte despre pretul si caracteristicile produselor, cu toate acestea, este posibil ca unele preturi sau descrieri sa fie eronate. In cazul inregistrarii unei comenzi cu un pret derizoriu, Mio Natural Solution SRL are dreptul legal sa anuleze comanda Cumparatorului.

Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi.

Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul siteului www.zonadesport.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv Mio Natural Solution SRL isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta furnizorului.
Preturile sunt actualizate zilnic, in functie de cursul BNR si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site.

In cazul in care pretul real este mai mic decat pretul publicat pe site, iar dumneavoastra ati achitat pretul in avans, diferenta va fi returnata dupa cum se va conveni de comun acord, dar nu mai tarziu de 30 de zile.

Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc, singura derogare reprezantand obligatia Mio Natural Solution SRL de a acorda utilizatorilor dreptul de denuntare unilaterala a contractului conform legislatiei in vigoare, drept detaliat mai jos in acest document. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de prezentare, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.).

Continutul www.zonadesport.ro (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit colaborand cu reprezentantii producatorilor respectivi in tara noastra. Din acest motiv, Mio Natural Solution SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile produselor afisate pe site-ul www.zonadesport.ro, acestea fiind puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci, sau de catre importatorii agreati de acestia. Mio Natural Solution SRL si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila.

3. Plata produselor:


Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Plata produselor comandate de pe site-ul www.zonadesport.ro conform acestor “Termeni si Conditii” se poate efectua in avans sau la livrarea produselor. Mio Natural Solutin SRL isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin mandat postal, ordin de plata, sau prin card bancar; dovada platii trebuie trimisa catre Mio Natural Solution SRL la adresa de e-mail zonasportivilor@gmail.com. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in cont.

Modalitati de plata a produselor:


PLATA IN SISTEM RAMBURS (plata cash direct la curier)
Alegeti aceasta varianta daca doriti sa achitati produsele cu numerar in momentul in care va sunt livrate de catre curier.
La ridicarea coletului veti achita contravaloarea comenzii si taxele de transport (taxa de transport se aplica la comenzii cu valoare sub 400 lei – TVA inclus).

– ORDIN DE PLATA / VIRAMENT BANCAR
Puteti plati de la orice banca la care aveti un cont curent sau un card.
Puteti plati mult mai usor daca aveti activat serviciul de Internet Banking (denumirea difera in functie de banca).
– livrarea produselor se face dupa confirmarea platii
– procesarea platii dureaza aproximativ 24 ore
Viramentul bancar se face de la orice banca in contul de mai jos:
Mio Natural Solution SRL
Cont bancar: Ro16RNCB0075152804400001
Banca Comerciala Romana BCR
CUI: 33071512
Referinte: numarul comenzii

– DEPUNERE NUMERAR
– livrarea marfii se face dupa confirmarea platii
– procesarea platii se face imediat
Depunerea de numerar se face la orice sucursala BCR in contul de mai jos:
Mio Natural Solution SRL
Cont bancar: Ro16RNCB0075152804400001
Banca Comerciala Romana BCR
CUI: 33071512
Referinte: numarul comenzii

4. Livrarea produselor


Livrarea produselor se va face oriunde in tara.
Mio Natural Solution SRL isi rezerva dreptul de a  efectua confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. Se considera acceptata comanda in momentul confirmarii stocului catre client prin intermediul telefonului sau prin e-mail.

Modalitati de livrare a produselor
Produsele comandate se livreaza in toata tara, prin curierat rapid. Produsele se afla in ambalajul original, al producatorului plus ambalaje care sa protejeze produsele pe durata transportului.
In week-end nu se expediaza comenzi.

Termenul de livrarea
– Livrarea se face prin intermediului companiei de curierat rapid in 2-5 zile lucratoare din momentul in care primiti confirmarea telefonica sau prin e-mail a comenzii de la unul din operatorii nostri;
Acest termen de livrare este valabil pentru produsele aflate pe stoc.
In cazul produselor care nu sunt pe stoc, Mio Natural Solution SRL isi rezerva dreptul de a conveni impreuna cu clientii sai termenul de livrare.
– Data, ora si locul livrarii va fi stabilit de dumneavoastra impreuna cu operatorul nostru.

Costuri livrare
– GRATUIT pentru comenzi care depasesc valoarea de 399 RON (TVA inclus) in orice oras din Romania.
– 25 LEI (TVA inclus) pentru comenzi a caror valoare este sub 399 RON (TVA inclus).

Disponibilitatea produselor / Stocuri
Mio Natural Solution SRL-D  nu garanteaza disponibilitatea in stoc a produselor afisate. Valoarea maxima a obligatiilor  fata de orice client in cazul nelivrarii sau al livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate de Mio Natural Solution SRL de la respectivul client.

Plata produselor comandate de pe www.zonadesport.ro se realizeaza in LEI (la valoarea din momentul efectuarii comenzii).

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce reuseste sa ia contact cu acesta, dupa care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si functioneaza si o reprezinta semnatura pe documentele fiscale legale. Factura constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

Mio Natural Solution SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de Mio Natural Solution SRL care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Mio Natural Solution SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de la acest client.

5. Garantia produselor


Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.
Garantia se acorda pentru defecte de productie/fabricatie. Nu se acorda garantia pentru produsele exploatate neconform sau pentru produsele care prezinta urme de uzura excesiva.
Garantia se acorda de producator iar termenul de rezolvare a oricarei sesizari este de 15 zile conform legislatiei in vigoare.

6. Dreptul de returnare a produselor cumparate


Ordonanta nr.130/200. Cap. 1, Art 2, a prevede: “Contract la distanta – contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta.”
In cazul in care se solicita restituirea banilor, plata se va face exclusiv prin transfer bancar in contul specificat de client.

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.
Conditiile de returnare/schimbare ale produselor sunt:
6.1. Renuntarea la produsele cumparate fara invocarea vreunui motiv, conform legii comertului la distanta (O.G. nr.130/2000)
Daca produsul comandat nu este ceea ce ti-ai dorit il poti returna pentru a fi schimbat sau pentru returnarea valorii produsului (mai putin cheltuielile de transport) intr-un interval de timp de 14 zile calendaristice de la data achizitiei, fara invocarea unui motiv si fara penalitati. Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (fara urme ale utilizarii, in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit) impreuna cu o copie a Formularului de Retur si a Facturii de achizitie. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 de zile de la Retur. Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.
6.2. Produse defecte sau care prezinta deteriorari in momentul primirii/receptiei:
Facem tot posibilul ca produsele sa fie livrate fara defecte. Dar in cazul in care primiti un produs defect tot ce aveti de facut este sa contactati echipa ZonadeSport (telefon: 0726279186, email: zonasportivilor@gmail.com) si vom stabili ca produsul sa fie inlocuit. Daca la receptia produsului primit, acesta este nefunctional sau defect in primele 24-72 de ore de la receptie, puteti reclama acest lucru si solicita inlocuirea produsului cu un produs nou, sau rambursarea contravalorii acestuia. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de Mio Natural Solution SRL. Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor.
6.3. Produse livrate gresit sau care nu corespund specificatiilor de pe site
Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat va rugam sa contactati cat mai curand echipa  noastra (telefon:0726279186, email: zonasportivilor@gmail.com) pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect. Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de Mio Natural Solution SRL. Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, puteti returna produsul pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, veti plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de Mio Natural Solution SRL.

Va recomandam sa utilizati serviciile de curierat, care permit urmarirea coletului. Nu suntem raspunzatori pentru coletele pierdute pe drumul catre noi. In toate cazurile de mai sus, cu exceptia celui referitor la produsele defecte in perioada de garantie, acestea trebuie returnate in starea in care au fost primite, in ambalajul original, cu toate etichetele la locul lor si insotite de toate accesoriile si documentele originale. Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului. Din motive de igiena lenjeria intima nu se poate returna.

7. Rattingurile si comentariile utilizatorilor pe site:


Utilizatorii care acceseaza site-ul www.zonadesport.ro pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. Mio Natural Solution SRL isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

Mio Natural Solution SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii Mio Natural Solution SRL si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

8. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare


Site-ul www.zonadesport.ro este gazduit de serverele unei terte firme. Mio Natural Solution SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. Mio Natural Solution SRL nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.zonadesport.ro. Mio Natural Solution SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.zonadesport.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

9. Abonarea si dezabonarea la newsletter


Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului www.zonadesport.ro este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. Mio Natural Solution SRL detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

Abonatii newsletter-ului www.zonadesport.ro pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului www.zonadesport.ro mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, Mio Natural Solution SRL nu poate fi facuta raspunzatoare sub nicio forma de actiunile abonatilor sai.

Ne rezervam dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca avem orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

10. Politica de confidentialitate


Mio Natural Solution SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre Mio Natural Solution SRL pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre Mio Natural Solution SRL nu implica obligativitate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa zonasportivilor@gmail.com.
Mio Natural Solution SRL se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul www.zonadesport.ro sunt transmise pe cale electronica, Mio Natural Solution SRL nu poate fi facuta raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, Mio Natural Solution SRL va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

Informatiile furnizate catre Mio Natural Solution SRL sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului Zona de Sport, abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare. Mio Natural Solution SRL nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

Mio Natural Solution SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):
1. dreptul de a cere Mio Natural Solution SRL sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit;
2. dreptul de a cere Mio Natural Solution SRL sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
3. dreptul de a cere Mio Natural Solution SRL sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale;
4. dreptul de a cere Mio Natural Solution SRL sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa zonasportivilor@gmail.com. www.zonadesport.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.

Mio Natural Solution SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. Mio Natural Solution SRL-D nu poate fi facut raspunzator in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de www.zonadesport.ro in scopul precizat in prezentul document.

Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor www.zonadesport.ro, inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre Mio Natural Solution SRL a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.zonadesport.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.zonadesport.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

11. Dispozitii finale


Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe www.zonadesport.ro si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului www.zonadesport.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.