Politica de confidențialitate

Prelucrarea datelor cu caracter personal

I. Termeni generali

Confidențialitatea datelor este foarte importantă pentru www.zonadesport.ro și dorim să fim transparenți în ceea ce privește prelucrarea datelor dumneavoastră personale. Ne respectăm clienții și vizitatorii site-ului nostru și le respectăm preocupările legate de confidențialitatea datelor personale și a securității datelor.

Politica noastră de confidențialitate și securitate este destinată să vă informeze cu privire la colectarea și utilizarea datelor dumneavoastră personale atunci când utilizați site-ul nostru pentru a ne asigura că acestea sunt procesate în mod corect și protejate.

Prin acceptarea politicii noastre de confidențialitate și a termenilor noștri de utilizare atunci când vă înregistrați pe site-ul nostru, sunteți de acord cu colectarea și utilizarea datelor dumneavoastră personale așa cum este descris în această politică de confidențialitate. În plus față de această politică de confidențialitate, vă rugăm să citiți termenii și condițiile noastre de utilizare pentru site-ul nostru. Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului.

În conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, drepturile dumneavoastră sunt:

– Dreptul la informare (identitatea operatorului, scopul în care se face prelucrarea datelor, informații suplimentare),
– Dreptul de acces la date,
– Dreptul de intervenție asupra datelor,
– Dreptul de opoziție,
– Dreptul de a se adresa justiției.

1. Dreptul la informare

1.1. Cine este operatorul datelor dumneavoastră personale?

Compania Mio Natural Solution SRL este administratorul datelor dumneavoastră personale pe care ni le transmiteți și este responsabilă pentru ele în conformitate cu legislația aplicabilă privind protecția datelor.

  • Mio Natural Solution SRL,
  • Adresă: Șos. Prieteniei nr. 33,
  • Număr identificare fiscală: 33071512,
  • Număr Registrul Comerțului: J52/208/2014.

1.2 Care este scopul și temeiul prelucrării?

Scopul prelucrării datelor cu caracter personal este încheierea și executarea contractului de vânzare la distanță (pentru confirmarea comenzilor, expedierea și facturarea lor, furnizarea de informații asupra comenzilor sau produselor și informații despre serviciile noastre, newslettere).

Temeiul prelucrării datelor cu caracter personal este Art. 6 alin. (1) lit. b) din Regulamentul nr. 679 din 27 aprilie 2016 („prelucrarea este necesară pentru executarea unui contract la care persoana vizată este parte sau pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de încheierea unui contract”), ce se referă la prelucrarea făcută în vederea încheierii și executării contractului.

1.3. Care sunt datele prelucrate?

Datele prelucrate sunt:

  • numele și prenumele,
  • adresa de e-mail,
  • numărul de telefon,
  • adresa de livrare a produselor comandate,
  • contul bancar (doar în cazul în care doriți să returnați un produs și să vă fie returnată suma într-un cont bancar).Prin introducerea datelor în formularul de creare cont clientul își exprimă acordul necondiționat ca datele să fie incluse începând cu acel moment în baza de date. Refuzul de a oferi anumite date poate duce la imposibilitatea prelucrării sau livrării comenzii.

1.4. Unde stocăm datele dumneavoastră?

Toate datele pe care le colectăm de la dumneavoastră sunt stocate în România și nu sunt transferate și prelucrate într-o altă țară.

1.5. Cine poate accesa datele dumneavoastră?

Datele dumneavoastră sunt accesate doar de persoanele din cadrul companiei Mio Natural Solution și de anumiți colaboratori ai săi. Nu transmitem și nu vindem datele dumneavoastră în scopuri de marketing terților din afara companiei noastre. Partajăm anumite date către afiliați sub incidența unui contract. Toate companiile care acționează în numele nostru sunt obligate contractual să păstreze datele personale pe care le furnizăm și să le folosească doar pentru a presta serviciile pe care le solicităm să le îndeplinească (firme de curierat, firme care prestează servicii bancare).

1.6. Care este scopul pentru care se face prelucrarea datelor?

Folosim datele pe care le-am colectat de la dumneavoastră pentru a vă oferi serviciile noastre (pentru confirmarea comenzilor, expedierea și facturarea lor, furnizarea de informații asupra comenzilor sau produselor) și informații despre serviciile noastre (newslettere).
Newsletterele vor fi trimise doar după acordul explicit al clientului, prin bifarea secțiunii „Doresc să mă abonez la newsletter”. Dezabonarea se poate face oricând, apăsând pe link-ul din corpul mailului primit „Pentru a vă dezabona de la newsletter dați click aici”. Din acel moment compania va înceta folosirea datelor clientului pentru trimiterea de newslettere.

1.7 Perioada pentru care vor fi stocate datele

În cazul în care alegeți varianta de comandă fără creare cont, datele dumneavoastră personale vor fi stocate până la finalizarea contractului de vânzare la distanță, după care vor fi șterse, cu excepția necesității păstrării unor astfel de date în baza unei obligații legale, în vederea prezentării lor anumitor instituții. După ce primiți comanda și rambursul intră în conturile societății noastre, datele dumneavoastră nu vor mai fi folosite. Dacă alegeți varianta să vă creați un cont pe site-ul nostru puteți să selectați, după finalizarea contractului de vânzare la distanță (după finalizarea comenzii), să păstrați acel cont și implicit să ne permiteți să păstram datele dumneavoastră personale sau puteți cere ștergerea datelor și implicit a datelor personale oferite.

2. Dreptul de acces la date, de intervenție asupra datelor, de opoziție

Toți clienții noștri ale căror date au fost prelucrate, au dreptul oricând să solicite informații despre datele personale pe care le-am colectat, de a obține rectificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, dreptul la notificarea către terții cărora le-au fost dezvăluite datele, dreptul de a se opune prelucrării datelor personale.

Pentru a vă exercita oricare dintre aceste drepturi ne puteți contacta la adresa de e-mail zonasportivilor@gmail.com. Toate cererile trebuie făcute în scris, datate și semnate.

3. Dreptul de a se adresa justiției

Dacă aveți orice obiecție sau nemulțumire în legătură cu prelucrarea datelor dumneavoastră personale, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail zonasportivilor@gmail.com și vom veni în întâmpinarea dumneavoastră pentru a rezolva cât mai rapid problema. De asemenea, aveți dreptul de a vă adresa Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

II. Actualizări

Există posibilitatea unor actualizări ale Politicii de confidențialitate. Puteți găsi întotdeauna cea mai recentă versiune pe site-ul nostru. Vă rugăm să verificați frecvent pentru a vedea dacă există modificări ale politicii noastre de confidențialitate. De asemenea clienții vor fi notificați personal în cazul unor modificări semnificative.

III. Contact

Pentru orice nelămuriri sau întrebări vă rugăm să ne contactați pe adresa de e-mail zonasportivilor@gmail.com și vom reveni cât mai curând posibil cu un răspuns. Toate cererile trebuie să fie semnate și datate.