Nature's Heart

Povestea cosmeticelor naturale Nature’s Heart începe odată cu conștientizarea nevoii de revenire la natură și la o viață sănătoasă. Dumnezeu ne-a lăsat pe Pământ tot ceea ce avem nevoie pentru a ne îngriji sănătatea trupului și a spiritului. Trebuie doar să apreciem la adevărată valoare puterea vindecătoare a plantelor și să  avem încredere că tot ceea ce natura ne oferă nu este întâmplător, ci reprezintă soluția la indemâna tuturor  pentru diferitele probleme și suferințe prin care trecem.

Sănătatea trupului este foarte importantă atât pentru sănătatea minții, cât și pentru starea generală de bine; cu toții știm cât de serioase pot deveni micile probleme ca tenul obosit, iritatiile, alergiile provocate de asediul de substanțe chimice lacare este supus omul modern atât prin alimentație cât și prin poluarea mediului, ca să nu mai vorbim de problemele mari de sănătate.

Puțini realizează faptul că, produsele cosmetice, în special cele de igienă, sunt folosite direct pe piele, cel mai mare organ al corpului, ce absoarbe aproape jumătate din substanțele cu care vine în contact. Începem să înțelegem astfel, importanța produselor cosmetice naturale, ce conțin substanțe recunoscute  și procesate ușor de organism, consumatorul beneficiind de toate calitățile componentelor naturale ale produselor.

Nature’s Heart s-a născut din nevoia de întoarcere la natură, dar și din pasiunea de a redescoperi natura în întregul ei – nu doar frumoasă, dar și vindecătoare și aduce un produs în totalitate natural, realizat manual cu multă atenție și dragoste.

Va invităm să împărtășiți cu noi bucuria de a descoperi secretele naturii și de a beneficia de calitatea excepțională a acestor produse.

 • cremă cu unt de cacao şi ulei de argan

  Cremă cu unt de cacao şi ulei de argan

  0 out of 5

  Crema cu unt de cacao și ulei de argan este excelentă pentru pielea delicată a feţei.

  Previne pierderea umidității pielii, estompează ridurile, previne îmbătrânirea și stimulează regenerarea celulelor, reduce cicatricile, oferă elasticitate pielii.

  70 lei
 • Săpun cu portocale

  0 out of 5

  Săpun cu portocale Nature’s Heart

  Un săpun răcoritor cu un parfum de portocale ce te va relaxa şi purta cu gândul în tărâmuri tropicale. Perfect în zilele călduroase ce te va răcori cu aroma sa de citrice.

  Indicat în special pentru pielea uscată, hidratând în profunzime, lăsând pielea catifelată şi uşor parfumată.

  20 lei
 • săpun cu lavandă

  Săpun cu lavandă

  0 out of 5

  Săpun cu lavandă Nature’s Heart

  Calmant, relaxant, linistitor, remediu natural pentru multe afecţiuni ale pielii: dermatite, acnee, arsuri, inflamaţii, eczeme, psoriazis.

  Un săpun perfect pentru pielea cu probleme şi sensibilitate ridicată care îţi va oferi o baie relaxantă învăluită în mireasma lavandei. Un săpun perfect pentru zilele de primăvară cu o aromă romantică ce te va răsfăţa în baie.

  Un aspect natural şi atrăgător ornamentat cu seminţe pentru o plăcere accentuată.

  20 lei
 • săpun pentru faţă

  Săpun pentru faţă

  0 out of 5

  Săpun pentru faţă Nature’s Heart

  Are un aspect natural şi o combinaţie de arome îmbietoare datorate ingredientelor naturale ce o să vă  încânte simţurile şi în acelaşi timp va avea grijă de tenul dumneavoastră.

  Potrivit pentru orice tip de ten în special pentru cel uscat, conţinând un complex de ingrediente hidratante cum ar fi untul de shea şi untul de cacao plus complexitatea uleiurilor nutritive ce vă vor răsfăţa tenul.

  20 lei
 • Cremă cu miere şi propolisCremă cu miere şi propolis

  Cremă cu miere şi propolis

  0 out of 5

  Crema cu miere şi propolis este indicată pentru uz extern în iritaţii, arsuri, crăpături, bătături, tăieturi, arsuri solare, hemoroizi, eczeme, acnee. Vindecă şi regenerează pielea, este antimicrobian, antioxidant şi cicatrizant.

  60 lei