Săpunuri hand-made

Toate săpunurile Nature’s Heart conţin uleiuri vegetale extravirgine obţinute prin procedee mecanice şi au proprietăţi curative.

Sunt obtinute in urma procesului de saponificare “la rece” (fara aport de caldura)din uleiuri vegetale de cea mai buna calitate si numai din ingrediente naturale;

În afara de uleiurile saponificate, contin  uleiuri naturale vegetale cu efecte terapeutice si care ingrijesc  pielea: ulei din samburi de struguri, caise, migdale dulci, galbenele, seminte de in, etc;

Contin numai ingrediente naturale: sucuri de fructe, plante, uleiuri esentiale naturale;

Sapunul natural obtinut prin metoda “la rece” este foarte hidratant deoarece contine toata glicerina naturala rezultata din procesul de saponificare! La sapunurile obtinute industrial(din comert), glicerina este de obicei extrasa, folosita in industria cosmetica si este inlocuita cu substante sintetice care dau senzatia de umectare a pielii, dar care sunt foarte periculoase pentru organism(ex. alumina);

 • Săpun cu portocale

  0 out of 5

  Săpun cu portocale Nature’s Heart

  Un săpun răcoritor cu un parfum de portocale ce te va relaxa şi purta cu gândul în tărâmuri tropicale. Perfect în zilele călduroase ce te va răcori cu aroma sa de citrice.

  Indicat în special pentru pielea uscată, hidratând în profunzime, lăsând pielea catifelată şi uşor parfumată.

  20 lei
 • săpun cu lavandă

  Săpun cu lavandă

  0 out of 5

  Săpun cu lavandă Nature’s Heart

  Calmant, relaxant, linistitor, remediu natural pentru multe afecţiuni ale pielii: dermatite, acnee, arsuri, inflamaţii, eczeme, psoriazis.

  Un săpun perfect pentru pielea cu probleme şi sensibilitate ridicată care îţi va oferi o baie relaxantă învăluită în mireasma lavandei. Un săpun perfect pentru zilele de primăvară cu o aromă romantică ce te va răsfăţa în baie.

  Un aspect natural şi atrăgător ornamentat cu seminţe pentru o plăcere accentuată.

  20 lei
 • săpun pentru faţă

  Săpun pentru faţă

  0 out of 5

  Săpun pentru faţă Nature’s Heart

  Are un aspect natural şi o combinaţie de arome îmbietoare datorate ingredientelor naturale ce o să vă  încânte simţurile şi în acelaşi timp va avea grijă de tenul dumneavoastră.

  Potrivit pentru orice tip de ten în special pentru cel uscat, conţinând un complex de ingrediente hidratante cum ar fi untul de shea şi untul de cacao plus complexitatea uleiurilor nutritive ce vă vor răsfăţa tenul.

  20 lei